Over LinkmasterMonkey

LinkmasterMonkey is in 2003 opgericht door Leon Eekhout. Na werkzaam te zijn geweest bij diverse reclamebureau's als webdesigner heeft hij in 2003 de grote stap gemaakt om als zelfstandig ondernemer verder te gaan en dit is uitgegroeid tot een allround webbureau met een groot aantal tevreden klanten.

Totaalpakket

LinkmasterMonkey houdt zich in hoofdzaak bezig met het ontwerpen, programmeren en onderhouden van websites. Door de jarenlange ervaring met diverse technieken, kunnen wij naast eenvoudige websites ook uitgebreidere internetmodules voor jouw website ontwikkelen. Naast webdesign, webbuilding & onderhoud biedt LinkmasterMonkey ook een aantal aanvullende producten, zoals o.a. webhosting, statistieken en nieuwsbrieven, om jou als klant een totaalpakket te kunnen aanbieden. Alles onder 1 dak, wel zo gemakkelijk!

Visie

LinkmasterMonkey probeert zich te onderscheiden van de rest door naast kwaliteit ook persoonlijke support te leveren. Maar dat niet alleen, door onze flexibiliteit en de service gerichte instelling maken wij betaalbare en doelgerichte oplossingen die goed aansluiten bij jouw wensen. Vooraf wordt vastgelegd wat jouw wensen zijn en welke planning haalbaar is. Ook wordt vooraf een (scherpe) prijs afgesproken zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

 

Stel een vraag...

Heb je een vraag en kun je het antwoord niet vinden op de website? Stel hem dan aan onze support-afdeling.

Is je domein nog vrij?

Vul hieronder je domein in en kijk of deze nog beschikbaar is.

Bezig met controleren...

Een 9 tot 5 mentaliteit kennen ze niet, wat bij spoedopdrachten heel fijn kan zijn.

Yvonne Cup  |  CUP Design

Meer referenties